Bioenergetikai- biorezonanciás állapotfelmérés és kezelés

Biorezonanciás állapotfelméréssel megtaláljuk a szervezeted rejtett működési zavarait és célzottan kezeljük.

Mire jó az állapotfelmérés?

Az állapotfelmérés során bioenergetikai és bioinformációs szinten is kimutathatók a szervezetben jelen lévő energetikai zavarok, melyek az alapját képezik a holisztikus terápiás terv összeállításának.

Információt kapunk a szervezetet energetikai állapotáról, a terhelő méreganyag mennyiségről, sejtszintű tápanyag hiányokról, életmódbeli kockázatokról, szervezet harmonikus működését zavaró anyagok jelenlétéről, intoleranciákról, allergénekről és nem utolsó sorban a lelket terhelő érzelmi blokkokról.

Az állapotfelmérés alkalmával felderítjük a szervezet gyenge pontjait a rezonanciája alapján. A teszt során a szövetek, szervek, anyagcseretermékek, toxinok, allergén anyagok ezreit méri, és vizsgálja hogy a test milyen mértékben reagál ezekre.

Megfelelő információt ad a test sejtszintű energetikai állapotáról.

Így zajlik az állapotfelmérés

Biorezonanciás – bioenergetikai állapotfelmérést egy számítógép alapú rendszerrel az Inergetix CoRe systemmel végzem. 

A biorezonanciás sejtszintű állapotfelmérés a  szervezet energetikai átvizsgálását jelenti. Így lehet meghatározni a szervezet energetikai állapotát.

Felderítjük a következőket:

 • mik a legfőbb zavaró energetikai okok amik a háttérben zajlanak sejtszinten, s a szervezetben harmónia zavart okozó állapotok (ezek felelősek a kialakuló betegségekért) 
 • milyen életmód kockázat van jelen a páciensnél
 • hiányoznak-e  tápanyagok sejtszinten a szervezetből
 • allergiás folyamatok terhelik-e a testet (légúti vagy étel)
 • intolerancia jelen van-e az adott szervezetben
 • lelki tényezők közül melyek azok amik blokkolják a szervezet energia áramlását 
 • mely típusú diéta követése a legcélravezetőbb az egyén számára

Az állapotfelmérés kb.1,5 órát vesz igénybe.

A felmérés elemzéséről dokumentációt nyújtok át az állapotfelmérés végén. 

Hiszem, hogy felelősséggel tartozunk önmagunkért, az egészségünkért, az életünkért!

Ez az állapotfelmérő eljárás a szervezetet non–invaziv módon vizsgálja át, durva beavatkozások nélkül. Ez azt jelenti, hogy tűszúrás, sebészeti beavatkozások nélkül, elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével térképezi fel az emberi testet, hasonlóan, mint pl. egy EKG,EEG.

Szervezetünk energiaáramlása már jóval a panaszok jelentkezése előtt megváltozik. Így már akkor kimutatja az apró változásokat, amikor a hagyományos klinikai gyógyászat diagnózisai során még semmiféle eltérés nem határozható meg.

Az emberi szervezet állandóan változó, kölcsönösen egymásra ható rezgéseinek mérésén alapul a  felmérés és a kezelés. Az állapotfelmérés a szervezet aktuális energetikai, információs helyzetének feltérképezésére, a kezelés az energetikai, információs viszonyok helyreállítására szolgál.

A legfontosabb előnye más vizsgálati módszerekkel szemben, hogy már azt is jelzi, ha valahol a szervezetben “csak” az energetikai egyensúly bomlott meg. Ez a “csak” energetikai zavar ugyanis a későbbiekben működésbeli problémák alapja is lehet.

Ez a speciális vizsgálati módszer rámutat a panaszok azon lehetséges okaira, amelyek a tünetekből hagyományos módon nem felderíthetőek. Felhívhatja a figyelmet a lehetséges  hiányállapotokra, a szükséges hatóanyagokra, vagy fényt deríthet bonyolult, károsító érzelmi kapcsolatokra.

Ez a te módszered:

 • ha azonosulni tudsz a “minden energia” elvével
 • ha önazonosnak érzed a holisztikus látásmódot, s várod a támogatást
 • ha fontos számodra az egészséged hosszú távú megőrzése
 • ha kíváncsi vagy a valódi okokra, melyek zavart okoznak a szervezetedben 
 • ha kíváncsi vagy jelenleg milyen energetikai állapotban van a szervezeted
 • ha hajlandó vagy változtatni az életmódodon, táplálkozásodon az egészséged érdekében 
 • ha megfoghatatlan tünetek gyötörnek
 • ha nem tudod mik a konkrét tüneteid okai
 • ha állandóan fáradt, enervált vagy 
 • ha mindig puffad a hasad bármit eszel
 • ha gyakran folyik az orrod, tüsszögsz, de nem tudod mi okozza
 • ha úgy érzed „összezavarodtak” a hormonjaid
 • ha nem tudod miért nem tudsz hízni
 • ha nem érted miért nem fogysz, pedig nem is eszel
 • ha egyszerűen eleged van, s változtatni szeretnél, de azt sem tudod hol kezd neki 

Ha a fenti tünetek közül valamelyik igaz rád, Tarts velem!

Az állapotfelmérést követi a BIOREZONANCIÁS-BIOENERGETIKAI KEZELÉS

 • A bioenergetikai kezelés kizárólag állapotfelmérés után vehető igénybe!
 • Az állapotfelmérést követően a felállított terápiás tervnek megfelelően energetikai kiegyensúlyozást indítunk el információs szinten.
 • Az energetikai kiegyensúlyozás által energetikai állapot javul, ezáltal a szervezet harmonikusabban dolgozik. Az energetikai blokkok feloldódnak.

Így tudok neked segíteni

Kezelések esetében is a 0. lépés az állapotfelmérés.

Szerteágazó válaszokat kapok a tested és lelked által energiákon- rezgéseken  küldött  információkból! Ezeket az információkat  összegyűjtöm, s együtt felépítjük a stratégiai tervet, hogyan kezdjük a szervezeted harmonizálását.

Te is kellesz hozzá! Én vezetlek… kéz a kézben!  A kezelések során együtt dolgozunk, én irányt mutatok, te haladsz, épülsz. Minden érted, rólad szól!

A kezelések során olyan  életmódbeli, étkezési szokások kialakítására  inspirállak, amelyek segítségével jobban érzed magad a bőrödben, növekszik az  energiaszintedet, rendeződnek a szervezet energia zavarai, nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá válsz!

A kezelések az Inergetix CoRe system rendszer kezelő programjával történnek.Egyénre szabottan, a elemzési adatok alapján.A kezelések száma az energetikai zavar mértékétől függ. 

A kezelés 1 órát vesz igénybe.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges.

Kapcsolattartásunk történhet online vagy személyes formában A kezelés hatékonyságát az online módszer nem befolyásolja.

Megjegyzés: Az orvosi kezelést nem helyettesíti. 

Adataidat bizalmasan kezelem. Harmadik félnek nem adom ki!

Megrendelés

(A kosár ikonra kattintva tudod megrendelni a kiválasztott csomagot.)

Bioenergetikai-bioinformációs állapotfelmérés

25.000,- Ft

Bioenergetikai-bioinformációs kontroll (3 hónapon belül az állapotfelmérés után)

15.000,- Ft

Bioenergetikai-bioinformációs kezelés 1 alkalom

12.000,- Ft

Bioenergetikai-bioinformációs kezelés 5 alkalom

55.000,- Ft

Bioenergetikai-bioinformációs kezelés 10 alkalom

100.000,- Ft

Rólam

Rózsáné Takács Tímea Funkcionális életmód mentor vagyok– Boldog anya, nő és feleség

segítő, akinek a saját folyamatos fejlődése mellett mindig a hozzá forduló páciens a fontos. Kiemelendő célom hogy a legtöbbet hozzam ki az ügyfeleimből az egészséges életmódhoz való hozzáállásban közös munkánk során!

Kicsiny gyermekkoromban megszületett bennem a vágy, hogy az életemben embereknek szeretnék segíteni. Ez azóta sem változott! 33 éve első lépésként egészségügyi szakközépiskolában kezdődött ez az utam. Folyamatosan képeztem, fejlesztettem magam.

A holisztikus gondolkodás felé való nyitásban óriási szerepe volt kisebbik fiam betegségének, amely már a múlté. Az egészségi kihívásokban történt kudarcok miatt felismertem, EGY MÁSIK ÚTON KELL ELINDULNOM!

2008 óta folytatom támogatói tevékenységemet az emberek segítése, támogatása céljából a holisztikus utakon. Biorezonancia- bioenergetika, talpmasszázs, táplálkozási tanácsadás kereteken belül. Még mindig kerestem az összefogó, testet és lelket egyaránt átölelő, a valódi megoldást magában foglaló módszert, amivel segíteni tudok azoknak, akiknek a problémái összetettek, s emiatt hosszú távon is szükségük van támogatásra.

2023-ban  a V.Á.L.T.S.® funkcionális életmódprogram és a funkcionális medicina módszertanban találtam meg azt a komplexitást, amely módszertannal azoknak is támogatást tudok nyújtani, akik még nem tudnak azonosulni a kvantumfizika módszerét alkalmazó biorezonancia módszerével.

A funkcionális medicina életmód programban előtted járok, hiszen én magam is V.Á.L.T.S. éledmód programot élem, nem csak tanítom. 

Tudom, hogy milyen munka, család mellett még azzal időt tölteni, hogy finom, tápláló és egészséges étel legyen az asztalon, eleget mozogjak, eleget aludjak, töltődjek, legyen én időm, legyen idő a párommal, a családdal, barátokkal stb.

Ezen az úton szeretnék segíteni elindulni a hozzám hasonló nőknek, NEKED!

Rólam mondták...