VAN MEGOLDÁS A SZÉKREKEDÉSRE!

Szorult helyzetben vagy? - töltsd le az ingyenes anyagomat!
Segítek!

A székrekedés a leggyakoribb bélrendszeri probléma, minden 4. felnőttet érinti ez a probléma élete során legalább egyszer, de gyakoribb hogy tartósan fennáll.

Akár szociális kapcsolatainkban is korlátozni képes bennünket.

A kellemetlen tünetek nem csak fizikailag kényelmetlenek, de nagymértékben ronthatják az életminőséget és a jó közérzetet.

Székletürítés elmaradása, hasfájás, étvágytalanság, ingerlékenység, puffadás, alvászavar, fejfájás, kimerültség, rossz közérzet, fájdalmas székletürítés, rossz szagú lehelet, száraz széklet, kemény széklet, bogyószerű széklet, lepedékes nyelv keseríthetik meg a mindennapjainkat.

Vannak, akik beletörődnek ebbe az állapotba, szinte természetesnek veszik, és fásultan viselik ezt a kellemetlen állapotot. Mások szedik a gyógyszereket, újabbnál újabb hashajtókat próbálnak ki. Kevesen vannak tisztában az emésztőrendszer élettani hátterével, sokan nem értik az emésztés működését, még kevesebben tudják, mit tehetnek az életünket megkeserítő tünetek ellen.

Nagyon kevesen vannak sajnos akik hajlandóak nagymértékű változtatásra az életmódunkban, azért hogy megszabaduljanak a kínzó panaszoktól!

MINDENKI arra vágyik, hogy egészséges legyen az emésztése, tele legyen energiával, jól érezze magát a „bőrében”, jókedvű legyen, s hosszú életet élhessen. Ennek pedig az egészséges tisztulás, emésztés az alapja.

ITT A SEGÍTSÉG HOGY MEGSZABADULJ A SZÉKREKEDÉSTŐL!

Kérd el ingyenes útmutatásomat pdf es videó formátumban!

Így támogatlak:

Sokan azért küzdenek hosszú távon székrekedéssel, mert nincs elegendő információjuk a tüneteik okairól, s a segítséget nyújtó lehetőségekről.

Itt a lehetőség, hogy változtass ezen!

Az ingyenes anyagom segítségével, amely ONLINE FORMÁBAN támogat Téged, megismered a jól működő emésztőrendszer jellemzőit és az egészséges székletürítés feltételeit. Az optimálisan működő emésztés utat mutat számodra az energiával teli, könnyed, harmonikus mindennapokhoz.

Az anyagot e-mailben küldöm.

Bármikor megnézheted időkorlát nélkül!

Videó anyagban beszélek neked, azokról a tényekről, amelyek ismerete segít Téged abban, hogy megértsd a problémád okait, pontról- pontra elvezetlek a megoldáshoz! 

Az e-mailben átadom számodra az anyagot PDF formában is, hogy újra és újra használhasd.   

A videó anyaghoz folyamatos hozzáférést biztosítunk számodra.

Élj a lehetőséggel, szabadulj meg a szorongató székrekedéstől! 

Mit tartalmaz az INGYENES TÁMOGATÁS?

A program során megmutatom neked:

Mi a célom?

Az ingyenes anyagom célja, hogy egyedi, könnyen értelmezhető, jól követhető információkkal és gyakorlati tippekkel lássalak el azért, hogy táplálkozási és életmódbeli változtatásokkal, természetes segítségekkel megszabadulhass az akár több éves székrekedéstől.

Milyen plusz támogatást tudok még nyújtani Neked?

A program ingyen, bárki számára elérhető kényelmesen, az otthonod adta biztonságos háttérből, online formában.

Töltsd ki az űrlapot, és máris megkapod az anyagot megkapod 

letölthető PDF formátumban

amit újra és újra segítségül hívhatsz.

visszanézhető videóban

NEKED SZÓL, ha:

 • ha eleged van a mindennapos puffadás érzetből
 • ha megszabadulnál a székrekedés okozta hasfájástól
 • ha szeretnéd véglegesen megoldani a székrekedésed
 • ha szeretnéd könnyed, felszabadító érzésként megélni minden napodon a mások számára természetesen zajló „megkönnyebbülést”
 • ha eleged van abból, hogy a tested rabságban tart
 • ha nem tudod, de kíváncsi vagy miért fontos hogy problémádra megtaláld a megoldást 
 • ha tudod, hogy a székrekedésnek komoly egészségi  kockázata van, ezért hajlandó vagy tudatos lépéseket tenni a megoldás érdekében  
 • ha úgy érzed, hogy nálad már nem lehet segíteni, hiszen mindent kipróbáltál, de mégis adsz egy esélyt hátha…

X

NEM neked szól, ha:

 • ha téged ez a téma nem érdekel
 • ha már mindent tudsz erről a témáról
 • ha te a gyógyszerekben bízol, s számodra egyszerűbb a hashajtók használata, mint a tudatos életmódváltás 

Rólam

Egészségmentor munkám kapcsán minden egyes nap találkozom olyan páciensekkel, akik átmeneti vagy évek óta fennálló székrekedéstől szenvednek.

Érzem rajtuk az elkeseredést, kilátástalannak érzik azt, hogy találhatnak megoldást, amely megszabadítja őket a mindennapos problémájuktól.

Felismertem azt, hogy akiknek székrekedéses problémájuk van, nem értik a székrekedés okait, az emésztőrendszer működését, ezért mindig egy dologgal próbálkoznak hogy véget vessenek ennek a kellemetlen állapotnak .

Hiányzik a komplexitás, nagyon sokszor a kitartás, a bátorítás és a folyamatos útmutatás.

Ezért éreztem úgy, hogy létrehozom ezt a programot, rendszerezem ezeket az információkat, s átadom azoknak ingyen ezt az anyagot, akik a természetes megoldásban gondolkoznak és VÉGLEGESEN meg kívánnak szabadulni a székrekedéstől.

Iratkozz fel hírlevelünkre!